Fashion for life

Friss topikok

Címkék

2012 (1) blézer (1) cipő (1) csillám (1) csillog (1) csináld magad (1) divat (1) DIY (1) fénylik (1) flitter (1) glitter (1) homemade (1) kabát (1) kalap (1) karperec (1) kelme (1) kendő (1) kollekció (1) nyár (1) póló (1) pompa (1) sál (1) szemüveg (1) szín (1) tavasz (1) testalkat (1) tutorial (1) Címkefelhő

Archívum

Homemade, DIY, Tutorial.

csillog.jpg

Előző posztomban a csillogó holmikról írtam pár sort. A képekkel pedig megpróbáltam felkelteni a figyelmeteket ezekre a fantasztikus szerelésekre.

Bevallom számomra régen a flitterek egyet jelentettek a giccsel. Gyomorforgató volt ránézni is az ilyen ruhákra. Ám rájöttem, ha a saját ízlésemhez mérten adagolom a csillogást, akkor a giccs átmegy sikkbe.

Kerestem pár homemade képet és videót, hogy ti is úgy csillogjatok, akár a sztárok. Ráadásul mind ezt pár száz forintból meg lehet valósítani.

Anyagi információk: Hobby boltokban lehet kapni minden felszerelést, ami a műveletekhez kell. Sőt akár nagyobb áruházláncokban is. 
A csillámpornak helytől függően különböző árai vannak. Már 300 forintért lehet venni egy üvegcsével, ami elég minimum egy cipő elkészítéséhez. De körül kell nézni, 100 forintos boltokban olcsóbban is belehet szerezni.
A festőszalag, amivel körbe ragasztják a cipőket ugyan csak 300 forint körül mozog, de ebben az esetben több tíz méterről beszélünk, ami rengeteg tárgy elkészítéséhez tud segítséget nyújtani, szóval ez potom összeg.
A ragasztó árakban már nem tudok körülbelüli árat mondani, mivel ahány márka annyi összeg. De itt is pár száz forintról beszélünk, ami csak ugyan rengeteg tárgy elkészítéséhez elegendő.

csillogtads meg.jpg színezd újra.jpg





Jó szórakozást, sok kreatív pillanatot!! :)

Címkék: homemade csináld magad tutorial DIY

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionforlifeforever.blog.hu/api/trackback/id/tr814368336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása