Fashion for life

Friss topikok

Címkék

2012 (1) blézer (1) cipő (1) csillám (1) csillog (1) csináld magad (1) divat (1) DIY (1) fénylik (1) flitter (1) glitter (1) homemade (1) kabát (1) kalap (1) karperec (1) kelme (1) kendő (1) kollekció (1) nyár (1) póló (1) pompa (1) sál (1) szemüveg (1) szín (1) tavasz (1) testalkat (1) tutorial (1) Címkefelhő

Archívum

Forróság, romantika és sikk jellemző a kollekciókra.

Csíkok, virágminták, batikolt felületek, neon, cukorka és lazac színek.

Töretlenül szárnyalnak a kendők, sálak. Nyáron is hordhatjuk kedvenc téli kiegészítőinket, mivel a szellős kötött anyagok is helyet kaptak a kollekcióban! Így vastagabb sálainkat sem kell a szekrényben pihentetnünk novemberig. A hűvösebb nyári outfit szerelésünket gazdagíthatják téli kelméink.
Nem csak nyakunkon hasznosíthatjuk kendőinket, hanem a hajunkon is ékes kiegészítőink lehetnek.
_MG_8756-Kopie-klein.jpgsála.jpg
Ismét visszatért a kalap mánia. Rendkívül sikkes kiegészítő. A szalmától egészen a szövetkalapig az összes darab roppantul trendi.
kalapkabát.jpgkalapka.jpg
Nyerő választás a karperec. Akár textilből, fémből, gyöngyből illetve bőrből. Ezek kavart összeállítása is jó megjelenést kölcsönöz.
ékszergiccs.jpgtürkiz.jpggyűrűzz.jpg
Szemüvegre fel, nem árt akár 2-3 darabot beszerezni. Az Art deco a szemüvegformákra egyaránt kihatott. Victoria Beckham-et is inspirálta az irányzat, ugyanis új szemüveg kollekciót dobott a piacra!
szemüvegre.jpgszemüveg kerek.jpgkeretelj.jpg
 

Címkék: kendő szemüveg kalap sál karperec kelme

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fashionforlifeforever.blog.hu/api/trackback/id/tr664368117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása